NOMÉS WORDPRESS

WordPres et permetrà desenvolupar el teu lloc web

versio8

Amb WordPress podem fer, un web, un blog, un weblog, una botiga online,…de fet qualsevol cosa que puguis imaginar, existeixen molts temes (plantilles) per adequar-lo en disseny i característiques a les necessitats del teu projecte.

Què és WordPress?

És un CMS (sistema de gestió de contingut), i un CMS és programari que controla bases de dades on s’allotja el contingut del lloc i permet la creació i administració d’aquests continguts.

WordPress és una plataforma de publicació personal o professional.

WordPress és un projecte de codi obert, el que significa que hi ha centenars de persones de tot el món que hi treballen.

Gràcies a la gran quantitat de temes i plugins disponibles, és una potent eina que es fa servir per a múltiples finalitats.

Responsive-WordPress-theme
Dissenys adaptables per a una òptima experiència visual en tots els dispositius

Perquè l’he escollit?

  • És elegant, te una bona arquitectura, posa atenció a l’estètica, als estàndards web, i a la usabilitat.
  • Per la seva llicència, es lliure i gratuït.
  • Per la seva facilitat d’ús.
  • Per les seves característiques com a gestor de continguts.
  • Per la capacitat de crear pàgines estàtiques.
  • Per la funcionalitat de creació de plantilles.
  • Es pot publicar mitjançant e-mail, o amb app de mòbils.
  • És més barat de personalitzar i mantenir que Drupal o Joombla.

Pàgines web

T’oferim una solució de posada en marxa ràpida i de menor cost que la confecció d’un site totalment a mida utilitzant WordPress.
Explica’ns com vols enfocar el teu projecte i nosaltres et proposem la millor orientació a les teves necessitats de publicació web.
Consulta les nostres 3 solucions per posar la Web al teu abast.

Formació

Amb el nostre taller crearàs el teu propi web o blog amb el millor programari d’edició de continguts disponible a Internet. Aquest taller té un caràcter pràctic i esta pensat dins del context de la Web Social, la intenció és donar les eines perquè qualsevol persona pugui pujar els seus propis continguts a la Xarxa i aprendre a fer-ho de forma entenedora i ordenada.

Sense necessitat que sàpigues res de codi, no et calen grans coneixements d’informàtica. Construeix un web professional des de zero, sense necessitat de coneixements previs sobre webs o blocs, amb la versió a punt per utilitzar amb hosting gratuït, de WordPress.

WordPress no té preu!

630 677 309

hola@mama.cat

%d bloggers like this: